Liv Siri Kyllo
TFT - Tankefeltterapeut
Hypnoterapeut / EFT
Vitalmassasje
  Oslo og Nesodden


TFT Tankefeltterapi
Hypnoterapi
&
Vitalmassasje


Forsiden       Behandlinger       Media / klienthistorier      Priser      Kontakt      Om meg


________________Røykeslutt
Snuseslutt
Vektreduksjon
Søtsug & saltsug
Fobier & frykt
Smerter

Traumer
Stress
Angst
Nedstemthet
LesevanskerBehandlinger


TFT - Tankefeltteapi
Behandlingen heter tankefeltterapi og teknikken som brukes kalles tankefeltteknikker eller bare TFT. Jeg har lang erfaring.

Den amerikanske psykologen Roger Callahan utviklet TFT-metoden. I 1985 ga han ut den første boken om TFT og utviklet metoden siden. Han hevder blant annet at en del fysiske lidelser kan løses når følelsesmessige problemer blir borte, og gjennom 35 års praksis med metoden, har han gjennomført en rekke studier hvor han har underbygget sine teorier. Metoden går i hovedsak ut på at man fokuserer på de negative følelsene, mens kroppens energibaner samtidig stimuleres med enkel fingerbanking.

TFT har vist seg å gi svært gode resultater ved de fleste følelsesmessige problemer, som for eksempel ved: frykt, traumer, sorg, fobier, hetetokter, søvnproblemer, men også ved livsstilsendringer, røykeslutt, søtsug,saltsug og mer. Ved røykeslutt er kombinasjonen av TFT og hypnoterapi svært effektivt.

Under behandlingen lærer du enkle teknikker for selvhjelp. Jeg lærer deg også hvordan du kan utføre denne metoden på deg selv. Det kan bli et viktig verktøy å ta med seg i livet.

Hva kreves av deg som klient?
• At du innser at du har et problem.
• At du er motivert til å forsøke behandlingsmetoden.
• Du trenger ikke å fortelle alt om problemet viss du ikke ønsker. Det holder at du fokuserer på den vonde følelsen under behandlingen. På den måten kan det være lettere å ordne opp i noe man ikke vil snakke så mye om.

Hypnoterapi
Hypnoterapi er en terapiform som brukes for å oppnå et mål eller en varig endring. Det kan for eksempel være å bli røykfri, snusfri eller nå din idealvekt. Hypnoterapi utføres mens du er avslappet. Du er fullstendig til stede og oppmerksom på alt som skjer slik at hele sinnet er fokusert på å oppnå målet.

Hypnoterapi er helt trygt, svært behagelig – svært virkningsfullt. Terapien går ut på at man henvender seg til det ubevisste sinn – som kan operere uavhengig av og ofte i konflikt med det bevisste sinn. Viljestyrke er en del av det bevisste sinn, mens en uvane som røyking kontrolleres av det ubevisste sinn.

Vitalmassasje - energimassasje
Les mer om Vitalmassasje her.


Røykeslutt og snuseslutt
Ved røykeslutt er kombinasjonen av TFT og hypnoterapi svært effektivt. Dette kan være godt egnet for bedrifter som ønsker å tilby ansatte hjelp til røykeslutt, snusing eller annet.Søtsug og saltsug
Opplevelse av unaturlig  sterkt sug etter mat, typisk søtt eller salt, er et veldig vanlig problem
og kan føre til vektproblemer. Søtsug og saltsug kan i enkelte tilfeller være knyttet til bakenforliggende årsaker som kan løses for å oppheve trangen til søtt eller salt.